Ro langtur på Haderslev Fjord 10.-11. august

Invitation til langtur på Haderslev Fjord den 10. – 11. august 2019 Så nærmer sig tiden for den næste langtur, som denne gang går til Haderslev. Programmet er næsten det samme som de foregående 2 gange, vi har været i Haderslev, men vi kan hurtigt beslutte, om vi har lyst til at udvide turen med nogle ekstra kilometer. Det bestemmer mandskabet på dagen. Du inviteres til at deltage i turen, som har dette foreløbige program: 1. dag den 10. august: Afgang fra Marstal ​kl. 05:30 Afgang med Søby Færge ​kl. 06:20 Ankomst Fynshav​​kl. 07:30 Haderslev Roklub ligger 83 km fra Fynshav, så der må regnes med ca. 1 times kørsel (motorvej). Ankomst og klargøring i roklubben Ro på Haderslev Fjord til roklubbens hytte ved Årøsund (ca. 18 km) Vi gør holdt undervejs og drikker kaffe Spise medbragt mad i/ved roklubbens hytte Evt. ro til Årø som ligger lige uden for Haderslev Fjord (ca. 5 km) Spisning i en af restauranterne i Årøsund Overnatning i hytten 2. dag den 11. august: Morgenmad Ro tilbage til Haderslev (ca. 18 km) Vi holder pause undervejs og drikker kaffe Hjemkomst og rengøring af bådene Vi spiser frokost i Haderslev Kl. 17:30 - Hjemtur til Marstal via Fynshav-Søby påbegyndes Afgang med Søby Færge kl. 19:30 Der er max. plads til 11 deltagere (først til mølle som sædvanligt – sidste tilmelding den 30. juli). Med venlig hilsen Gunhild Hall (langtursansvarlig) tlf. 2422 6532, mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Lige et par bemærkninger: Der er plads til 9 personer i hytten ved Årøsund, bliver vi flere skal der medtages et telt. Der er mulighed for at overnatte i shelter ved stranden (hvis det ikke er optaget). Der skal naturligvis det nødvendige antal langtursstyrmænd med på turen. Der er rig lejlighed til pauser på Haderslev Fjord. Du skal som vanligt medbringe en madpakke så du kan klare dig igennem til aftensmaden. Hvis du kan lægge bil til, bedes du meddele det, når du tilmelder dig! Husk Ø-kort og sundhedskort!!

Datoer for klubaftener 2019

4. juli 2019 (grill)

1. august 2019 (grill)

7. september (kaproning)